Information från Anna Ericsson

skickad 5 apr. 2019 02:38 av GJGR Admin

Information till våra vårdnadshavare

Efter 4 fantastiska läsår på Geijerskolan, där jag haft förmånen att arbeta med en oerhört kompetent personal och underbara elever, är det dags för mig att ta mig an ett nytt uppdrag som grundskolechef i Landskrona. Jag är mycket stolt och imponerad över det fina arbete som gjorts och görs dagligen på Geijerskolan och den goda salutogena stämning som vi alla hjälps åt med att upprätthålla, såväl elever och personal som ni föräldrar.

Min efterträdare kommer att rekryteras under våren och jag kommer att säkerställa att hen får en god och gedigen överlämning och jag är själv kvar hela läsåret ut. Geijerskolan är och förblir varje elevs bästa skola.

Slutligen vill jag personligen tacka er för det stöd och det engagemang som ni alltid visat och visar. Och tack för att jag fått äran att ta hand om era guldklimpar!

Med vänlig hälsning Anna