skickad 18 dec. 2017 00:38 av Ulrika Thejl

Veckobrev v 51

Nu är årets sista skolvecka här. Vi kommer att jobba klart en del, göra fint i lådorna och bland annat gå igenom Qleva. Det blir ingen läxa den här veckan, vilket fick klassen att jubla! På torsdag förmiddag kommer vi att ha lite pyssel och filmvisning tillsammans med Alfa 4. På fredag den 22/12 är det julavslutning. Vi börjar som vanligt 8.15 och första stunden i klassrummet kommer vi att titta på julkalendern och öppna de sista luckorna i vår egen kalender. Klockan 9.15 är det avslutning i idrottssalen och efter den, ca kl 10.00, har vi en gemensam stund i klassrummet med fika som klassföräldrarna ordnar. Vi slutar ca 11.00.

Vårterminen börjar onsdagen den 10 januari 2018.

Jag vill passa på att säga TACK för ett gott samarbete under höstterminen och om vi inte ses på fredag önskar jag alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År!