skickad 4 okt. 2018 05:10 av Ulrika Thejl   [ uppdaterad 4 okt. 2018 05:11 ]

På måndag 8/10 är det dags för vår första live hangout med klassen i Branson, Missouri. Eftersom klassen inte slutar förrän 15.30 får de gärna ta med sig en frukt eller macka. Dagen efter på tisdagen slutar vi redan efter lunch 12.50.

I So har vi jobbat med Finlands karta samt läst och skrivit fakta. Vi har också börjat med Island. Nästa vecka jobbar vi klart med Norden och svarar på frågor om allt vi har gått igenom och lärt oss. Eleverna jobbar med frågorna i skolan och hemma för att vara klara till fredagen. I svenska kommer vi att börja skriva på våra egna argumenterande texter, äntligen! Vi jobbar också med Veckans ord 3, tränar läsförståelse och har en övning med bearbetning av text.

I matematik jobbar vi med att repetera det vi lärt oss och gått igenom i kapitel 1. Sidorna i veckans mattemål: s. 50-57 är repetition. I No ska vi lära oss om ”Hållbar energi”.

Fre: So - vara klar och lämna in svar på frågor om Norden (Classroom)

Ma – s. 50-57