skickad 25 sep. 2017 01:21 av Ulrika Thejl

I fredags hade vi vår första ”Hangout” med klassen i USA och eleverna var spända, mycket förväntansfulla och en aning nervösa, men klarade det alldeles utmärkt och var superduktiga. Det var härligt att se! Vi passade också på att ta foto så att ni kan se hur det såg ut.

Den här veckan jobbar vi på och i svenska lär vi oss om verb och övar veckans ord. Vi ska också ha en diagnos i läsförståelse faktatext, men detta är inget eleverna kan öva till. I So kommer vi att jobba klart med karta och karttecken, så att vi sedan kan gå vidare med nästa arbetsområde.

På fredag 29/9 är det matteprov på kapitel 1. Eleverna har fått ett papper om provet som de satt in i sin loggbok.  Vi fortsätter i matten med kapitel 2 och multiplikation. Sidorna vi arbetar med är: 58-59, 62-63 samt 66-67. I No avslutar vi arbetet med organen och kommer att börja redovisa detta inför klassen.

Veckans läxor är:

Tors: Sv – Vara klar med och kunna stava orden Veckans ord 2

Fre: Ma – Gå in på den digitala boken och gör övningar som är kopplade till kapitel 1. Detta för att förbereda sig inför provet.

Den här veckan sätter utvecklingssamtalen igång och jag påminner er som ännu inte bokat en tid i Doodle att göra det så fort som möjligt.

onsdag den 27/9 är det studiedag, men fritids är öppet som vanligt.