skickad 10 juni 2018 07:44 av Ulrika Thejl

Nu är sista veckan här och snart kommer ett härligt sommarlov. Vi kämpar på med att jobba klart på tisdag och onsdag och följer då det vanliga schemat. På torsdag är vi bara i klassrummet och städar och fixar med det sista. Avslutningen är på fredag och vi börjar kl 9.00 och slutar kl 11.30 den dagen. Det finns mer info kring avslutningsdagen i förra veckobrevet.

På tisdag har vi en sista hangout med klassen i USA och summerar året och säger hej då och glad sommar. Vi gör den tillsammans i helklass.

Imorgon måndag åker vi på utflykt och vi hoppas så klart på en fin dag ute i Bokskogen. Vi börjar som vanligt 8.15 och slutar ca kl 14.00. Barnen får med sig mat från matsalen och den delar jag ut i klassrummet på morgonen, så det är bra att ha med sig en liten plastburk eller plastpåse att förvara den i. Vi kommer att börja med att vandra en kort slinga. Efter det delas alla åk 4 in i tvärgrupper och eleverna kommer att få bygga skulpturer/konstverk av det de hittar i naturen samt ha dragkamp och lek. Vi varvar aktiviteter med fika och lunch. Mer info kring utflykten fick ni i ett mejl för några veckor sedan.

IT-teknikern hälsar att det är viktigt att ta hand om sin dator på ett bra sätt under sommaren och att man förvarar den på ett bra ställe i sin dataväska tillsammans med laddaren. Datorn ska inte tas med på resa utomlands.

Efter en lång sommar börjar skolan och åk 5! Vi startar igen torsdagen den 16 augusti med samling kl 9.00 vid utescenen. Därefter går vi gemensamt upp till klassrummet och slutar enligt schema, som en vanlig skoldag. Vi kommer att vara kvar i samma klassrum till hösten.

Glad sommar!