skickad 1 maj 2018 05:09 av Ulrika Thejl

Hoppas att ni alla haft en fin Valborg och sköna lediga dagar. Så här fina konstverk med pinnar, snöre och silkepapper skapade eleverna på bilden i onsdags.

Den här skolveckan blir lite kortare än vanligt och vi kommer att jobba klart med arbetsområdet ”Lag & rätt” där vi utvärderar det vi gjort och vad vi lärt oss. I svenska jobbar vi vidare med att läsa fabler och tränar på att använda skiljetecken och talstreck när vi skriver. Vi jobbar klart med Veckans ord 12. Förhöret på orden sparar vi till tisdag nästa vecka den 8/5.

Vi kommer också att arbeta klart med våra berättelser (samarbetet med USA) och ha live communication med vänklassen på fredag. Till dess behöver berättelsen vara klar och det kan för vissa av eleverna innebära att man måste skriva det sista hemma.

Vi har hunnit färdigt med kapitel 2 i matematik och vi kommer att avsluta kapitlet med diagnos 2 på torsdag 3/5 och matteprov 2 på fredag 4/5.

I no har vi fortsatt vårt arbete om vatten. Vi kommer avsluta detta med läxförhör på torsdag 3/5.

tors: No – läxförhör Vatten

fre: Ma – prov 2