vecka 45

skickad 10 nov. 2017 06:37 av Anna Nordström   [ uppdaterad 10 nov. 2017 06:37 av GJGR Admin ]
Nästa veckas läxa(delas ut på måndag): Läsläxa i Magiska kulan kapitel 8. Några har skrivuppgift till. Några ha ordkort att lästräna på.
Hej!
Veckan började med att vi invigde vårt nya klassrum Hjärnkontoret. Det fanns en låda med en maskot och ett brev. Vi fick också nya regler och smartsaft som vi smakade och fick superkraft av. Hjärkontorets maskot kommer nog att vilja följa med hem tror vi. Då får han lära sig nya saker. Se bifogat brev. Vi har även ändrat om i klassrummet och hoppas att det ska vara till belåtenhet för alla. 

SV: vi har tränat på bokstaven Ii och arbetat ganska mycket i arbetsboken till den magiska kulan. Några har fått en skrivläxa till sin läsläxa. VI har läst faktatexter om igelkotten och svalan.

MA: Vi har pratat om tallinjen och hur man kan använda den när man räknar. Vi har introducerat subtraktion och tränat lite på det i boken. VI har även arbetat med Pentamino. Det är en slags klurigt pussel.

NO: Vi har avslutat vårt tema om hösten genom att läsa lite i NO-boken samt diskuterat frågor om hösten i smågrupper, sk bikupor. Det gick bra!

Vi har även introducerat Ipad och några spel på dem. Vi kommer att arbeta lite med dem när det finns tillgång och möjlighet. 

Vi bifogar ett brev från Therese angående idrotten.

Ha en bra helg!

Höstiga hälsningar Anna och Camilla

Ċ
GJGR Admin,
10 nov. 2017 06:37
ĉ
GJGR Admin,
10 nov. 2017 06:39
Comments