v 43

skickad 27 okt. 2017 04:50 av Anna Nordström   [ uppdaterad 27 okt. 2017 04:50 av GJGR Admin ]
Veckans läsläxa var en vikbok med spöktema.
Hej!
Arbetsron och förflyttningsron ökar! Vi ser en förbättring och det gör oss så glada! Även matsalen börjar gå bättre. Numera går vi dit i två grupper och det bidrar till att det blir lugnare. Lite omplaceringar gjorde också susen. Nu laddar vi om och jobbar vidare mot fler förbättringar. 
Efter novemberlovet kommer vi att ändra om i klassrummet och vi har lite nya tankar om hur vi ska arbeta. Vi hoppas att de ska inspirera även eleverna. 

Under veckan har vi arbetat  med kompistema.Vi har utgått från vad jag själv är bra på och fortsatt tänka på vad vi är bra på tillsamman. På vår dörr sitter kompisluvor(Bamses luva) med bra tips om hur man kan vara en bra kompis.  I tisdags arbetade vi tillsammans med våra faddrar i Gamma 4. Vi arbetade med FN, barnkonventionen och likabehandling. Vad innebär trygghet var en fråga. Eleverna arbetade mycket fint tillsammans och vi ser fram emot fler tillfällen att träffas.

Vi har inte haft någon veckans bokstav eller arbetat i magiska kulan elelr matteboken denna vecka pga kompistema. 

I torsdags var vi på återskapa på Stapeln. Det var väldigt inspirerande och alla var mycket kreativa. Eleverna uppförde sig galant och vi är så stolta över dom! Bussresan och besöket gick jättebra!

Idag har vi avslutat veckan med en spökdag. Många var utklädda och stämningen har varit på topp! Vi har läst spöktexter, haft spökmusik, lärt om lite mer fakta om Halloween samt haft monsterjakt och tränat på att beskriva ett monster. 

Nu är alla värda ett långt och härlig skollov!

Vi bifogar skolledningens månadsbrev.


Höstiga hälsningar Anna och Camilla
Viktiga datum:

V 44 skollov

Ċ
GJGR Admin,
27 okt. 2017 04:50
Comments