v 38

skickad 22 sep. 2017 04:42 av Anna Nordström   [ uppdaterad 26 sep. 2017 04:42 av GJGR Admin ]
Läxor: läsläxa kapitel 3 Den magiska kulan. Träna hemma till fredag. Träna även på alfabetet denna vecka. Rabbla rabbla rabbla!
Hej!
Måndagens skoljogg gick väldigt bra! Vi sprang 73 varv tillsammans. Varje varv är 1700 meter. Nästa vecka ska vi räkna ut hur lång vi sprang tillsammans.

Tack för ett trevligt föräldramöte. Ni som inte var där har fått hem de papper som delades ut. Vi skrev en telefonlista som hänger utanför klassrummet. Om fler vill vara med på den listan går det bra att skriva in sitt nummer under veckan. Jag kopierar den nästa fredag och skickar hem.

Sv: Vi har läst kap 2 i den magiska kulan samt arbetat i arbetsboken med Ss. Idag fredag har alla läst för mig och det gick bra. Vi följer samma rutiner varje vecka. Läxan delas alltid ut på måndagar efter genomgång i skolan. Vi har tränat på att säga meningar till bilder och lägga ut en kloss för varje ord. Inte helt lätt! Hur många klossar är trägubbe? En, två eller t om tre? Det blev många bra diskussioner.

Ma: Vi har pratat om matteorden fler och färre och lika många.

Mu: Hans var sjuk och vi hade ingen musik.

Engelska: Ingen engelska denna vecka pga "Hälsodagen"

Bild: Therese har arbetat med höstlöv i papper med eleverna.

Idrott: Therese har haft idrott och denna vecka var salen full av många redskap.

So/No: Vi har avslutat vårt trafiktema genom att alla har fått rita vad dom har lärt sig. Nästa vecka kanske det delas ut medaljer till alla!

Ha en riktig trevlig helg!

Anna och Camilla

Ċ